maandag 30 december 2013

Gehaakt dekentje en hobbykamer

Inmiddels heb ik al een aantal dekentjes gehaakt met dezelfde soort kleuren. Ik had nog veel crème over en bedacht dat het ook leuk is om een effen dekentje te maken. Ik mag graag dekentjes over me heen of achter me hebben, want dat is zo lekker warm. Dus: Een dekentje voor over de stoel (of voor over m'n benen) voor in de hobbykamer. Gisteren was ik klaar met de crème (en ik ontdekte toen ineens dat ik per ongeluk ook met een iets andere kleur crème aan het haken ben geweest...) en was het kleedje af. Althans... dat was de bedoeling. Maar ik vond hem toch wel wat saai. Dus kwam er nog een rij met halve stokjes en een rij met hele stokjes omheen in mooie kleurtjes.

 
Hier dus het resultaat. De stoel staat er nog enigszins zielig in z'n eentje, maar zaterdag komt er een bureau bij. Deze ga ik samen met m'n vader maken. Daarna verven we hem waarschijnlijk ook wit, net als de rest. 
 

Verder is de kamer zo goed als af! Heerlijk! Het bed staat er weer in en ook een kastje. Ik zie dat die niet op de foto staat. Nu is deze ook niet zo heel spectaculair hoor! De gordijntjes bij de deur heb ik zelf op maat gemaakt. De lamp vind ik echt geweldig! We kwamen hem tegen in Wijchen. Ik heb gegoogled, maar ik kan de naam van de winkel niet meer vinden... Het was iets met prinses of koning of koningin. Althans... dat denk ik... We kwamen daar ook van die boomstamkapstokjes tegen. Die hebben we nog niet opgehangen, dus die zien jullie binnenkort ook wel verschijnen!

Fijne dag!

5 opmerkingen:

 1. Dat ziet er heel mooi en sfeervol uit!!
  Jullie hebben eer van al het werk dat gedaan is!
  Mooi dekentje zo met die blauwe rand erlangs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben fan van je stoel + dekentje. Wat een mooie kleurencombinatie!

  Groetjes,
  Hanneke maakt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. waw!! wat een mooi dekentje dat je hebt gehaakt! Dat zou ik ook wel willen kunnen!
  Héél erg mooi!
  Gr
  an
  jace-did-it.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi! Mooie styling zo! Ik hou er wel van!
  Mijn schoonzus komt uit Wijchen...en kreeg laatst iets van de Majesteit...was dat de winkel? Daag!

  BeantwoordenVerwijderen