zaterdag 4 januari 2014

Wijntas

Een vriend van ons is vandaag jarig. Vanavond gaan we heen en we willen uiteraard niet met lege handen aankomen. Nu is het haast een gewoonte dat mijn man op zijn verjaardag een fles wijn van deze vrienden krijgt, en wanneer deze vriend jarig is, hij een fles wijn van ons cadeau krijgt. Tja... soms groeien dat soort dingen zonder dat je er eigenlijk erg in hebt.

Dit jaar wilden we het eens wat origineler aanpakken. Ik maakte een mooie tas voor om de fles, volgens de berekeningen van de 'tas op maat' uit 'zo geknipt'. Op de tas heb ik 'spr. 20:1' geflockt. Spr. staat voor spreuken, een gedeelte in de bijbel. In spreuken 20 vers 1 staat: 'Van wijn word je een spotter, van drank een braller,  wie zich bedrinkt, verliest zijn verstand.' Dit is natuurlijk een enorme knipoog! Ik ben benieuwd naar zijn reactie.


Vanochtend ben ik met mijn vader naar de doe-het-zelfzaak geweest om hout te kopen voor het bureau en een bijbehorend kastje. Het kastje is inmiddels al klaar en het bureau bijna. Als het goed is komt mijn vader zometeen langs om het bureau hier verder in elkaar te zetten. Spannend! Ik ben ontzettend blij dat hij zo handig is en dat hij het voor me wil doen!

Fijn weekend!

4 opmerkingen: