zondag 29 december 2013

Sleutelhangers

Mijn sleutelhanger is stuk gegaan. Tja... deze hangers hebben niet het eeuwige leven. Tijd voor een nieuwe besloot ik gisteren. Ik had al eens een uiltje gehaakt en die vond ik erg schattig. Dus maakte ik een uiltje voor mezelf. Het patroon kun je hier vinden.


Vandaag is mijn schoonzus jarig. Vanmiddag gaan we haar feliciteren. Ik had al een cadeautje voor haar, maar heb er ook nog een sleutelhanger bij gemaakt. Het patroon is hetzelfde als de eerste drie rondes van het uiltje. Even afhechten en aan elkaar haken met een ander kleurtje.


Fijne zondag!

5 opmerkingen:

 1. Wat een vrolijkerd. Ik heb vorige week het boekje kleurrijke cadeautjes haken besteld. Daar staat ook zo'n soort uiltje in. Ik vind haken ook steeds leuker worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Marianne, wat superleuk! Ik was eigenlijk op zoek naar iemand die een kleed voor mijn zoon kan haken, hij wil zo graag een wolvenkleed. Kun jij dat of ken je iemand die dat doet? Bedankt!!! Inge

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Inge, helaas werk ik niet op bestelling en ik weet zo ook niet iemand anders die het zou kunnen maken. Je zou het eens op andere blogs kunnen vragen? Succes! Groeten, Marianne

   Verwijderen