dinsdag 24 december 2013

Aan de klus en een tasje

We zijn nog steeds druk met het verbouwen voor mijn hobbykamer. Terwijl ik dit aan het schrijven ben, is mijn man druk de vloer aan het schuren. Die gaan we zometeen verven. Om jullie een beetje een beeld te geven van wat er allemaal is gebeurd, hier een paar foto's. Het schiet al lekker op! Ik hoop dat we aan het einde van de week weer wat meubels kunnen terugzetten.


Morgen vieren we een verlate sinterklaas bij mijn ouders. We hebben lootje getrokken en volgens mij heeft iedereen de cadeautjes al in huis. Ik moet ze alleen nog even voorzien van een gedicht, maar daar zal ik vanavond eens voor gaan zitten. Ik heb een klein nichtje van anderhalf en die heeft niet meegedaan met lootje trekken. Haar ouders hebben een cadeautje voor haar gekocht, maar ik kon hiet niet laten om tussen de bedrijven door nog wat voor haar te maken. Het werd een klein tasje. Ik heb het model zelf bedacht. De bedoeling was dat de bodem ongeveer zou worden als dit tasje, dat ik al eens eerder maakte, maar het is niet zo rond geworden. Ik denk dat het komt omdat dit tasje kleiner is en het tafelzeil is een stuk stugger dan stof.


Goed, ik ga weer even boven kijken of ik weer wat kan doen. O, er komt een schreeuw dat het schuren klaar is. Toevallig! Nou, ik ga weer aan de slag!

Hele fijne kerstdagen gewenst met jullie dierbaren!

Lieve groetjes, Marianne

3 opmerkingen:

 1. Die is echt te gek...wauw...wat een schatje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooi tasje

  Ik wil je nog bedanken voor de gehaakte kerststerren. Want ik kreeg jou ornament van de chistmas ornaments swap. Ze hangen heel mooi bij mijn kerststal.Nog een fijne tweede kerstdag.
  liefs Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het tasje ziet er fantastisch uit.
  en je hobby kamer, daar kan ik alleen maar jaloers op zijn. Ze wordt vast wonderlijk mooi.

  wat een geluk dat je partner zo goed met zijn handen is.
  Daar mag hij een dikke beloning voor krijgen (niet?)

  BeantwoordenVerwijderen