donderdag 14 augustus 2014

Nog eventjes geduld...

... en dan komt de kleine! Over zes weekjes ben ik uitgerekend. Ik had allerlei plannetjes om te naaien en te haken, maar er komt niet zoveel van. Gewoon geen zin... Ik ben dus al een tijdje niet zo actief geweest op m'n blog en toch heb ik er nieuwe volgers bij. Leuk! Van harte welkom! Ik hoop dat ik je wat kan inspireren!

Vandaag had ik niets op de planning staan en heb ik twee projectjes afgemaakt.

Allereerst badcape nummer 1. Nummer 2 zal binnenkort wel komen. Ik heb hem extra groot gemaakt: Een meter bij een meter! Dan kan de baby er nog lekker in groeien.


Benieuwd hoe je een badcape maakt? Kijk dan even hier!

Verder wil ik graag een slinger voor het raam als de baby er is en dan uiteraard met de naam er op. Aangezien we niet weten of het een jongetje of een meisje wordt, ga ik twee varianten maken. De meisjesslinger is af. Nou ja, bijna af. De naam moet er nog op. De flockfolie is besteld, dus die zal een dezer dagen wel op de deurmat vallen. Nu nog een jongetjesvariant!


Vorige week was ik bij een vriendin en vertelde ik dat ik met deze slinger bezig was en dat ik er dus twee ga maken. Haar zoontje, 7 jaar, vond dat maar raar en gaf aan dat ik gerust naar de dokter kon gaan. Die kon mij wel vertellen of het een jongetje of een meisje zou worden. Dat scheelde een hoop werk! ;-)

Verder had ik het er de vorige keer al over dat ik nog een babydekentje aan het haken ben. Ik vroeg me toen af of het voor zowel een jongetje als een meisje kan. Inmiddels vind ik van wel. Roze vind ik echt niet leuk voor een jongetje, maar in mijn beleving kunnen blauw en groen prima voor een meisje! Het patroon heb ik hier al eens eerder gebruikt.


Hopelijk binnenkort een jongetjesslinger, nóg een badcape en wie weet wat nog meer! 

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk, nog maar 6 weken! Het eerste kindje dus? Ik vind je gehaakte deken echt prachtig...!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend nog maar 6 weken voor je het weet zijn ze voorbij!
  Leuk geworden je badcape en het dekentje vind ik supermooi worden en deze kleuren kunnen zowel voor een jongen of meisje...Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow wat ben jij creatief, ga hier zeker wat inspiratie vandaan halen. Succes met de laatste lootjes

  BeantwoordenVerwijderen