woensdag 27 augustus 2014

Babydeken

Het babydekentje is af! We hebben een bruine kinderwagen en maxicosi, dus ik vond het wel leuk om iets van bruin in het dekentje te verwerken, want dat combineert wel leuk. Ik dacht dat ik meer bruin had, en wilde alleen maar bruine hartjes haken. Dit was toch niet het geval en ik heb het gecombineerd met groen en blauw. Achteraf een prima keuze, want dat lijkt een stuk vrolijker dan alleen bruin.

Hartjesdeken

Voor de rand heb ik eerst een rij halve stokjes gehaakt, dan een rij stokjes en ik heb het afgesloten met een rijtje vasten. Ik heb nog een metertje bruin garen over, dus het kleed had ook echt niet groter gemoeten! Het kon precies. 

Het patroon kun je overigens hier vinden.

Vanmiddag komt de verloskundige bij ons thuis om het over de bevalling te hebben. Ik zou graag thuis willen bevallen. Ik ben benieuwd! 

Fijne week verder!

Groetjes Marianne

11 opmerkingen:

 1. Het is mooi geworden, gelukkig ook op tijd af. Ik heb van dit patroontje ook eens een dekentje gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Inderdaad een goede keus, blauw en groen er bij! Lijkt mij super leuk, iets voor je eigen baby-op-komst te haken.
  Wat voor kinderwagen hebben jullie gekozen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We hebben een Stokke Crusi; een mooie grote, hoge wagen. Ideaal voor een lange man als de mijne ;)

   Verwijderen
  2. Sorry, ik zie je reactie nu pas. De Stokke Crusi! Leuk! Stokke is een super merk. En ja, ideaal voor lange, mr ook minder lange mensen. Destijds wilde ik graag de Xplory, mr wij wandelen regelmatig in het bos en dan is die niet ideaal. Ik vind het bij de Stokke zo ideaal dat het kkndje zo mooi hoog ligt/zit. Veel plezier met jullie wagen!

   Verwijderen
 3. Supermooi met het blauw en groen erbij! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super lief dekentje zeg. Misschien dat ik er binnenkort ook eentje ga proberen te haken. Of is dit te hoog gegrepen voor n beginner?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je het patroon kunt lezen, is het voor een beginner goed te doen hoor!

   Verwijderen
 5. Wat een geweldig leuk dekentje! Echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen