vrijdag 25 juli 2014

Verwend!

Afgelopen dinsdagavond kwamen we terug van onze vakantie. Heerlijk, Normandie! Wat een prachtig stukje van Frankrijk. Normaal gaan we tijdens onze vakanties veel wandelen en uitstapjes maken, maar dat zat er dit jaar niet in. Geeft niets: We hebben nog nooit zo'n relaxte vakantie gehad! Lekker lezen, spelletjes doen, haken en tussen de middag een oogje dichtknijpen... ;)
Uiteraard hebben we niet helemaal stil gezeten. We hebben een invasiestrand bezocht, twee oorlogsmusea en nog wat kleine stadjes. Altijd leuk natuurlijk!

Toen we thuiskwamen lagen en er leuke pakketjes op de tafel. De grootste kwam van Evaly. Ik had meegedaan aan een swap en van Evaly kreeg ik een prachtige tas en allerlei fournituren. Ook babysokjes. Heel lief van je, Evaly, dankjewel!


Ook kreeg ik een klein pakketje van Lies. Ze heeft een nieuwe blog en heeft daarom verschillende mensen een soort welkomspakketje gestuurd. Erg lief, Lies! Dankjewel! De kwast hangt al een een sleutel!


Vandaag kwam er nóg een pakketje binnen! Dit keer een pakketje van Sheena. Zij is laatst bevallen van een prachtige zoon en ik had geraden dat ze een jongetje kreeg. Eerlijk is eerlijk, het was een gokje! Maar wel leuk, want ze heeft zelf haar doopsuikers gemaakt, een gebruik wat ik helemaal niet ken, en ze heeft een zakje naar me opgestuurd. Sheena, het ziet er prachtig uit en de suikers smaken heerlijk! Dankjewel!


In de vakantie ben ik begonnen met een babykleed. Onze kinderwagen en maxi-cosi is bruin, dus ik wilde er wel graag bruin in verwerken. Misschien wordt hij wel wat jongens-achtig, dus zal ik nog een meisjesvariant 'moeten' maken. Binnenkort een foto, dan mogen jullie je mening geven! ;)

Fijne dag!

Groetjes Marianne
4 opmerkingen:

 1. Leuk om zo verwend te worden, geniet van je spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, zeg, jij bent me een bofkont. Dat noem ik nou leuk thuis komen ;-)
  Het is je gegund, hoor.
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Graag gedaan hoor!! Ben blij dat je het leuk vindt. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik deed ook mee met de swap. Leuk he zo een pakketje krijgen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen