zondag 17 februari 2013

Feestje!

Vandaag ben ik jarig! Vroeger was ik daar in november al mee bezig: Een enorme lijst met wensen voor cadeautjes, wat ik wil eten, wat we op mijn feestje gaan doen en, belangrijker nog, wie er op mijn feestje mogen komen. Ik denk dat mijn ouders praktisch niets meer hoefden te regelen. Ja, de boodschappen en de koffie en thee. Ideaal misschien wel, zo'n dochter! En vlak voordat ik dan jarig was, bijna niet kunnen slapen.

Tegenwoordig is dat gelukkig wat anders. Ik ben nog steeds van de lijstjes, maar ik slaap er niet meer minder om en ben ik niet meer in november al mee bezig! Dat scheelt een hoop denkwerk zeg!

Een kort fotoverslag van vandaag:


Het cadeau is echt fantastisch! Binnenkort ga ik er maar weer eens een heerlijke taart mee maken! Verder ben ik ontzettend verwend met een hele berg kaartjes en allerlei andere leuke cadeautjes.

De jurk komt uit de Knipmode. Ik dacht uit die van december 2011. Zeker weten doe ik het niet, want het blad ligt alweer in de bibliotheek. De foto is niet heel duidelijk. Wie weet binnenkort een heldere foto. De corsage heb ik van hier.

De slinger is heel simpel: Maak een magische ring. Begin met 3 lossen en daarna in de ring 14 stokjes. Sluit met een halve vaste. Daarna weer 3 lossen en een stokje in het eerste stokje. Vervolgens in de andere stokjes 2 stokjes, dat zijn dus 30 stokjes in totaal. Sluit met een halve vaste. Ik heb de rondjes verbonden met een ketting van lossen. 8 lossen, en dan 2 vasten in 2 stokjes van een rondje. Tussen ieder rondje heb ik 8 lossen gehaakt.

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd, en wat een leuk cadeau, daar kun je zeker heel lekker beslag mee maken voor over heerlijke taarten!!!
    En die feestjurk met die leuke bloem mag er zeker ook wezen en dan over de slinger maar niet te spreken, want dat doet die vanzelf wel...

    Fijne avond nog

    Lieve groetjes

    BeantwoordenVerwijderen