donderdag 1 januari 2015

Badcapes

Allereerst wens ik jullie het allerbeste voor 2015. Ik hoop dat jullie een goede jaarwisseling hebben gehad!

Op m'n blog is het rustig geweest. Ik ben nog wel wat aan het naaien geweest, maar had gewoon geen zin, en het soms ook te druk, om het op m'n blog te zetten. Het is af en toe ook best fijn om gewoon even te zitten en niets te doen...

M'n man werkt blijkbaar op een vruchtbaar bedrijf, - nou ja, niet zozeer het bedrijf, maar de werknemers - want er is wéér een collegaatje van hem zwanger. Vlak voor de kerstvakantie ging ze met verlof en ik kreeg de vraag van m'n man of ik ook voor haar een badcape wilde naaien. Uiteraard! Ik vond dit stofje zó schattig, dat ik er direct maar een meter van heb gekocht. Ik zat hardop te denken wat ik met de rest van de stof zou doen, want als je alleen een punt voor de badcape uitknipt blijft er nog heel veel over. Een dekbedhoesje voor Boaz zou kunnen bedacht iemand. Goed idee! Dus ik aan de slag met een dekbedhoesje. En toen was de stof op... Oeps! Ontzettend vervelend dat ik nog een keer naar de stad moest om nog meer van die leuke stof te halen! ;)


De andere badcape heb ik gisteren genaaid. Dit is een bestelling. Ik hoop dat de ouders van Féline er veel plezier van hebben.


Benieuwd hoe je ook zo'n badcape kunt maken? Kijk eventjes hier.

Groetjes, Marianne

5 opmerkingen:

 1. Mooie badcapes en nuttig om cadeau te geven. Bedankt voor de tutorial.

  groetjes,
  Sonja van scrapadoe

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er ook al een paar gemaakt nav je eerdere blogje. En nu zelfs voor mn 1e kleinkind . ,dat is toch wel het leukste.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Ik ben ook benieuwd hoe je de namen erop maakt?

  BeantwoordenVerwijderen