zaterdag 12 oktober 2013

Kringlooptas

Deze week waren een oom en tante van mij 25 jaar getrouwd. Vandaag vieren ze het en wij zijn ook uitgenodigd. Mijn oom en tante zijn gek op kringlopen en hebben in hun huis en caravan allerlei dingen staan en liggen die gekocht zijn bij de kringloop. Daarom had mijn nichtje het leuke idee dat iedereen wel een cadeautje van de kringloop mee kan nemen. Ik wist niet zo goed wat ik kon kopen, totdat ik deze gordijnen tegenkwam. De roze kussensloop kwam ik ook nog tegen en die kon ik niet laten liggen. die krijgt vast nog een keer een andere bestemming.


Maar goed, de groene gordijnen. Ik kreeg ineens een ingeving. Soms heb je dat, best handig... Ik heb er een tas voor gemaakt. Niet echt wat voor mijn oom, maar mijn tante vindt hem vast erg leuk! Het kaartje had ik al eens eerder in een kringloop gekocht.


Het patroon van de tas komt van Elisanna. Ik heb er nog een binnenzak ingemaakt. Ik zie dat de tas op de foto een beetje scheef lijkt. Geen idee hoe het kan, in het echt is die toch echt rechter! ;)

Fijn weekend, ik ga zo een feestje vieren! En morgen weer, want m'n broertje is 18 geworden.

Groetjes, Marianne

3 opmerkingen:

 1. Fijn 25 jarig huwelijksfeest! en alvast een leuke verjaardag van je broertje toegewenst. De tas is echt mooi geworden! je tante zal er erg blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo leuk, wecyclen en je tante zal zeker blij zijn geweest met zo'n leuke tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tas zo!!

  Ik was op zoek naar naaipatronen en via Pinterest kom ik op jouw blog uit! Ik zie zulke leuke dingen, dat ik meteen volger ben geworden!!

  Groetjes Elise

  BeantwoordenVerwijderen