maandag 20 mei 2013

Goudvis in de kom

Vandaag was ik bij m'n ouders mét een fototoestel. Dat gebeurt niet zo vaak. Het werd dus eindelijk tijd dat de gehaakte goudvis, ooit een cadeau gegeven aan m'n moeder, op de foto kwam.


Mijn moeder spaart altijd glazen potjes: Voor de appelmoes, voor de jam en voor wat dan ook. Dus toen ik dit patroon op Heidi's blog tegenkwam, moest ik hem natuurlijk wel maken! Ideaal, hij hoeft ook geen voer en in de vakanties hoef je er dus ook geen oppas voor te regelen.

Vandaag ben ik met mijn ouders, zusje en nichtje naar het bezoekerscentrum buitenplaats Reitdiep geweest, net buiten Groningen. Het is hier prachtig! Er zijn allemaal dieren te zien en binnen kon je een film bekijken over het Reitdiepdal. Ik woon aan de noordelijke grens van het Reitdiepdal, dus wist er natuurlijk al wel wat van. Maar uitgeleerd ben je nooit! Zeker een aanrader als je eens in de buurt bent. Op een paar meter van het bezoekerscentrum lag ook nog een geocache, dus die hebben we direct even meegenomen. Even een kleine impressie van vanmiddag:


Fijne week!

2 opmerkingen:

  1. Heb net je blog gevonden. Ziet er leuk uit en ben je gaan volgen. Heerlijk dagje heb je gehad zo te zien, lekker buiten zijn al was het weer niet je van het. En je visje is zo leeeeeuk! Groetjes, Amarins

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kijk, dat is nog eens een makkelijk huisdier. Leuk gedaan. Als mijn dochters ooit gaan vragen om een goudvis dan weet ik wat ik moet doen :-D

    BeantwoordenVerwijderen