maandag 27 april 2015

Gewonnen en een knikkerzak

Een tijdje geleden won ik bij haar een tuinposter. Dat komt goed uit. We gaan verhuizen en de tuin ziet er niet zo uit als dat we graag willen, maar dit jaar zal het er nog niet van komen om de boel om te toveren tot een waar paradijsje. Deze poster komt dan vast goed van pas! Dat vrolijkt de boel alvast op. Dankjewel Dinah, voor de poster!


Een kleine vriend van ons wordt binnenkort 4 jaar. Hij krijgt van ons een knikkerzak met zijn naam. De knikkers moeten nog gehaald worden, maar het zakje is dan alvast maar af. ;)


Het komt niet zo van naaien en bloggen de laatste tijd. Zo'n kleintje in huis vergt best veel tijd en hij slaapt om m'n hobbykamer. Nou ja, beter gezegd: De hobbykamer is zijn slaapkamer geworden. Geen probleem uiteraard, maar ik wil niet iedere keer m'n 'zooi' beneden op de tafel laten slingeren. Ach, en een keer eventjes niets doen is ook niet zo erg. Straks klussen en verhuizen, dus ik weet niet of er nog snel weer wat op m'n blog verschijnt. Ik zal proberen jullie op de hoogte te houden van de verhuizing en het klussen.

Fijne dag vandaag!1 opmerking:

  1. Hij is erg mooi geworden de poster, veel plezier ervan. Leuk knikkerzakje ook...

    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen