zondag 8 september 2013

Tas met binnenzak en gewonnen give-away!

Afgelopen vrijdag maakte ik alweer een tas. Ik vind het heerlijk om te doen! Al meerdere malen heb ik de vraag gekregen om iets voor iemand te naaien. Maar ik weet het niet zo goed... Ik vind het leuk als anderen ook kunnen genieten van wat ik maak, maar ik ben bang dat ik, zodra ik in opdracht ga werken, me niet meer zo vrij voel in het naaien. En ik móet dan naaien, terwijl ik nu naai wanneer ik het leuk vind. Dilemma dus. Tot nu toe heb ik altijd de boot afgehouden... Een keer op een braderie staan daarentegen lijkt me wel erg leuk. Dan is het een paar weken heel veel naaien en kan ik zelf beslissen wat ik wil naaien en wat voor stofjes, zeiltjes en kleuren ik gebruik. Dus als er in het noorden van het land nog eens een braderie komt en iemand zoekt nog een stuk invulling van zijn of haar kraam, dan houd ik me aanbevolen!

 
Het patroon van de tas komt weer uit 'Zo geknipt'. Een echte aanrader. Dus als je twijfelt of je hem wel moet kopen, gewoon doen! Morgen zal ik een goede collega van me verblijden met de tas. Ze was vorige week jarig.
 
En vorig weerk won ik de give-away bij Alexandra! Afgelopen zaterdag kreeg ik deze vrolijke slinger in m'n brievenbus.
 

 
Alexandra, dankjewel voor deze prachtige slinger! 

5 opmerkingen:

 1. Mooie tas !!! Ik zou het precies zo doen als jij zegt. Gewoon lekker achter de machine wanneer jij het wilt en hoe jij het wilt. En het kant en klare product kun je verkopen, dat gaat best goed komen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De tas is heel leuk en ik begrijp je redenering ! In opdracht vind ik het ook soms wel wat stressy .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. HayHay!
  Mooie tas!
  Iets in opdracht maken geeft inderdaad wat meer stress maar kan ook een "kick" geven als ze er blij mee zijn.
  Liefs Danielle (DivaDaan)
  divadaan.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi weer!
  Ik maak ook wel eens wat in opdracht. Maar dan alleen wanneer ik er zin in heb. En ik gun mezelf dan ook ruim de tijd. Want met twee kleine kindjes onder de twee heb ik vaak alleen maar savonds tijd om te naaien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een stoere tas is dat geworden! Leuk die combinatie van stofjes :)

  BeantwoordenVerwijderen